Marieke De Vrij

Stichting De Vrije Mare: Maatschappelijke Vernieuwing, Vormgeving vanuit Vrije Verbinding

 
 

Agenda

09 september 2014

Avondlezing

Datum: 09 september 2014
Lokatie: Mantinge

Thema wordt nader bekend gemaakt.

verbergen


08 december 2014

Dagen van inkeer

Datum: 08 december 2014
Lokatie: Mantinge

DAGEN VAN INKEER

 

 

Herken je dat de cyclus van de seizoenen in jezelf op een natuurlijke manier  verschillende processen oproept? Dat je bv. in de zomer buiten wilt zijn en je verwondert over wat de natuur ons te bieden heeft, over wat die jou kan leren, over de inzichten die je aangeboden worden? En dat in de winter je aandacht als vanzelf veel meer naar binnen is gericht: naar de sfeer in je huis en naar je innerlijke zelf? Dat deze periode je uitnodigt om verstilling en verdieping in jezelf te brengen?

 

Herken je ook dat je met name in de maand december het gevoel hebt in een spagaat te zitten tussen je behoefte aan inkeer en dat wat, meer dan je eigenlijk zou willen,  je trekt naar zaken buiten jezelf? Dat je, mede vanwege tradities en oude rituelen, jezelf intensief bezig ziet met `de buitenkant` en het moeilijk en soms pijnlijk vindt om authentiek te gaan staan voor dat wat voor jou zelf van wezenlijk belang is? 

 

Voel je ook de behoefte om jezelf de tijd en ruimte te geven bij deze en andere thema`s die voor jou van belang zijn stil te staan?

Wil dan eens nagaan of je belangstelling hebt om samen met maximaal 15 anderen en met begeleiding van Marieke de VRIJ en Jules van der Veldt, jezelf van 8 t/m 11 december 2014 in en rond Centrum `Het Vrije Veld` in Mantinge de `Dagen van Inkeer` cadeau te doen?

 

We hebben er behoefte aan om tijdig te weten of er voldoende belangstelling is om deze dagen te organiseren. Daarom vragen we je om uiterlijk 20 september te laten te weten of je serieuze belangstelling hebt.

 

De kosten voor deze 4-daagse (begeleiding, lunches en avondmaaltijden) bedragen € 395,- inclusief BTW.  We zijn doende een redelijk geprijsde (hotel)accommodatie voor overnachting en ontbijt te contracteren in de nabije omgeving van Mantinge.

 

Als je belangstelling hebt laat dit dan weten aan een van ons. Wij zijn vanaf 20 juli bereikbaar via ppontier@xs4all.nl of  06-53584804 en jvdligt@xs4all.nl of  06-51499214.

Wij geven graag nadere informatie.

 

Patricia Pontier en Jan van der Ligt

 

 

verbergen